En mammablogg, garantert fri for kakeoppskrifter og interiørtips

Hva? Skulle ikke denne bloggen være garantert fri for interiørtips, tenker du sikkert nå.

Men som seriøs mammablogger, føler jeg meg nærmest forpliktet til å skrive litt om oppbevaring. Dette emnet er en stor utfordring i de aller fleste småbarnshjem.

Med denne metoden, slipper du både å lete etter oppbevaringsplass og bruke tid på å sette alle tingene på rett sted.

Spisebord

Spisebordet kan brukes til oppbevaring av alt fra skittentøy, tomme esker du ikke vet hvor du skal gjøre av, deodoranter, 17. mai-trompeter og annet krimskrams. Når man skal spise, er det bare å skyve alt til side. Barna sørger for at alt spres utover bordet igjen kort tid etter måltidet er inntatt.

 

Gang

Gangen er et fint sted for smokker, bøker, kremer og mer skittentøy.

 

Skohylle

De fleste småbarnsforeldre nikker gjenkjennende til problemet med å få plass til hele familiens  sko på et lett tilgjengelig sted. Med denne åpne løsningen, kan man også bruke gulvet foran som lagringsplass. Barna kan hjelpe til med å plassere skoene. De kommer lett til, og skal ikke bli mange årene før de når helt opp til øverste hylle.

 

Peisen

Peisen er et supert sted til oppbevaring av leker.

 

Badet

Badebenken er et ofte glemt møbel. Her er god plass til toalettsaker av alle slag. Ting som ikke har noen naturlig plass i huset, som USB-ledninger og solhatter, kan fint ligge her. Badet er også et naturlig rom for oppbevaring av skittentøy.

 

Badekar

En naturlig plass for både ender, fisker og klosser. I stedet for å ta dem ut etter hvert bad og oppbevare dem andre steder, sparer man både tid og jobb ved å bruke karet som oppbevaring mellom badene.

 

Bidé

Bidéet bruker man aldri likevel. Hvorfor ikke utnytte plassen og oppbevare for eksempel fotballen der?

 

Dusjen

Dusjen fungerer fint til oppbevaring av golfutstyr.

 

Soverom

Spar tid og la mannen bytte sengetøy. Litt kreativt fargevalg gjør bare sengeopplevelsen mer spennende.

 

Klesskap

Legg klærne på gulvet nedenfor sengen. På den måten er de alltid lett tilgjengelig, og du trenger aldri mer ergre deg over for lite skapplass.

 

Kontor

Bruk stua som arbeidsplass. La deg inspirere av alle lekene og den sure katten.

Håper dette var gode tips å ta med seg på veien.

Og husk – tiden du sparer på dette systemet, kan brukes på kvalitetstid med familien.

Comments on: "Interiørtips – tema oppbevaring" (160)

 1. ha ha ha ha, så sinnsykt bra! Jeg ser jo at målet er det samme som ellers (la mann og barn hjelpe til og utløse kvalitetstid), men metoden noe annerledes!
  Slår å grine over urettferdig fordeling og en mann som subber inn døra og klager over at det ser helt jævlig ut.
  Sur nordavindhilsen fra stuestudenten som ligger helvetes etter i oppgaveløsning, skulle vært på sykehjemmet hos bestefar og kunne mettet halve etiopia fra kjøkken-spisestuegulvet.

  • Aj da, Tina. Dårlig dag i dag? 🙂
   Be mannen rydde selv, dra på sykehjemmet og besøk bestefaren din og inviter inn nabokatta til å ta seg av kjøkkengulvet.
   Er det eksamen du sitter og leser til?
   I så fall, ikke bekymre deg. Det kommer til å gå helt fint! Det er jeg helt sikker på.

 2. Kristin said:

  🙂 … Laik! Leste en gangi et eller annet blad her i DK at : » Et hjem uden rod er et hjem uden glæde»… må bare si at jeg er litt enig der! Nå har vi (heldigvis) ikke småbørn men vi har 2 hunder og en have «under konstruksjon» , begge jobber hele dagen og i weekendene har vi vår lille butikk åpen så du kan si at det til tider ser ikke helt ryddigt ud her, nei! Keep on Girl, gjør ( såkalte) negative til noe positivt og ikke minst nyttigt og tidsparende:-)… gudene skal vite at tid har man ikke nok af når man har 2 små rollinger i hus :-)!
  Ps: Jeg hadde ALTID rot når mine unger var små og de har da vokst seg til ansvarsfulle friske mennesker, ha ha ha !!

  • Helt enig, Kristin.
   Hvem har vel ligget for døden og tenkt: «Nei søren. Jeg skulle ha gjort mer husarbeid».
   Og lykke til med både hage og hund.
   Hva slags butikk er det dere har i weekendene?

 3. JeanetteJ said:

  Haha… fantastisk, og veldig lett gjenkjennelig! Men bare vent til ungene blir tenåringer, for det blir IKKE bedre hvis det er det du håper på.
  Hele rommet til 16-åringen er et «walk-OVER-closet», og 12-åringen gjemmer likegodt glass og middagstallerkner inni klesskapet sitt fordi han ikke gidder å gå ned med det etter bruk. Arggh…!!!!

  • Haha! 😀 Er det ikke mere jobb å gjemme glass og fat i skapet enn å sette det på kjøkkenbenken da?
   Men blir det ikke bedre altså? Jeg hadde vel sett for meg at barna skulle være med og rydde huset om et par års tid…
   Evt. ta over hele ryddingen…

  • Hvitveispiken said:

   Jeg har det akkurat som deg, Jeanette! Tar med meg uttrykket «walk-over closet» hjem til min 17-åring som har frist til søndag på å rydde rommet, ellers blir det bulldozer (meg).

 4. Johanna said:

  Fantastisk. Dette gav meg veldig god samvittighet til å sitte på sofaen i kveld i stedenfor å springe rundt og rydde dei tinga som likevel blir dradd utover i morgon:-)

 5. frkbuer said:

  hehe, nice 🙂

 6. zeppelin79 said:

  Fantastisk. Rett i min gate 😀
  Liker bloggen din, og definerer meg herved som fast leser.
  You go girl!

 7. HURRA! traff rett i hjertet! 🙂 Kjennte meg SÅ igjen 🙂

 8. (Beklager linken!!! Det er wordpress som tuller med meg her. Man må være pålogget på WP for å kunne kommentere med e-posten som er registrert på WP, om du ikke visste det. Så når jeg prøvde å kommentere i en annen nettleser krøllet alt seg.)

  Hahaha, utrolig bra. Som samboer med en mann, uten barn, kjenner jeg meg likevel igjen. Dog han vil nok heller si at det er jeg som «sparer tid og er effektiv» 😉 men gangen flyter med «skal bare» og «har bruk for en dag». Men hei – vi bor her, vi må sette ting et sted. Om/når jeg får barn, tror jeg at jeg beholder den tanken.

  • Hehe. Jepp, hold den tanken. La oss bare innse det: rydding er forferdelig kjedelig. Og med barn holder det ikke fem minutter før det dras utover igjen.
   Liker bloggen din forresten. Herlig hatefull! 😉

 9. Elsa Berg Fjærvik said:

  Herlig blogg!! Bruk tid på ungene, den tiden kommer aldri igjen!!

 10. Sykt morsom blogpost!! Jeg lo høyt hele veien!

 11. Ingunn said:

  Hahahaha! 😀 Takk for dagens latterkrampe! Den trengte jeg virkelig midt oppi eksamenskjøret.

 12. Tanja Jørgensen said:

  Endelig en mamma med selvironi som blogger totalt motsatt av de mange «turbomødrene» på facebook. Helt enig med deg, og smiler fra øre til øre når jeg leser om dine kvalitetsprioriteringer. Livet er for kort til å bruke mesteparten av tiden på å rydde opp i og irritere seg over andres rot (ellere sitt eget for den saks skyld 😉 ). Digger kommentaren: «ingen har vel ligget for døden og ønsket at de hadde gjort mer husarbeid». Keep up the good work! mvh Tanja, også småbarnsmamma

 13. Herlig! Herlige menneske!

 14. Vi har en kjøleskapsmagnet med følgende: «Excuse the mess, but we live here.» -greit å tenke på innimellom, å leve er viktigere enn å rydde! 🙂

 15. Pernille said:

  Her var det veldig mange gode tips! Jeg noterer flittig, så får jeg bare håpe jeg finner igjen den lappen når jeg trenger den.

 16. Kickstart said:

  Herlig! Skulle nesten tro du hadde vært hjemme hos meg og tatt bilder.

 17. Linda C. Hagen said:

  Hehe, minner meg om en oversrkift på utsiden at et interiørblad jeg leser. Der stod det: «Utnytt alle kroker og kriker». Så da tenkte jeg at jeg er jammen forut for min tid for det gjør jeg jo allerede:)

  • Hehe, ja der kan du se 🙂
   Fin blog du har!
   Men du…hjemmemamma til seks barn? Jeg bøyer meg i støvet. All respekt til deg! Kan jeg få komme til deg på kurs?

   • Linda C. Hagen said:

    Du kan gjerne komme på «kurs», hehe, men vet ikke om jeg kan bidra med så mye. Ja, jeg er hjemme med seks barn og venter nr 7 i november. Men man får som regel ikke alle på en gang, så man har tid til å vokse inn i det:)

 18. Linepine said:

  Det herligste blogginnlegget jeg har lest på lenge (muligens noensinne) . Fantastisk:D

 19. hehehe.. Jeg blir bare så glad for at det er andre som også har barn (og voksne) hjemme hos seg som roter.. 😀

  • Ja, vi er nok flere enn du tror 🙂
   Alle stressrydder vel før man får besøk (meg selv inkludert). Men mellom besøkene, kan det se ganske så bomba ut.

 20. dagens beste ,kjenner oss helt igjen

 21. Hege Sandvik said:

  Så utrolig deilig å lese dette, å kjenne seg igjen i absolutt ALT.. og ikke minst den gode følelsen når skuldrene legger seg ned der de skal være! For dette fikk meg virkelig til å slappe av! 😀 Alldeles glimrende!

 22. Duppedittdama said:

  Hmmmmmm….. hvorfor ikke gjøre ryddingen til en lek sammen med barna, så slår man to fluer i en smekk, både kvalitetstid og rydding? Da får man ryddige barn og slipper rot og sure mannfolk.

  • Vi bruker å sette av litt tid før barna legger seg, der de må være med og rydde. Men noen ganger tar rotet så til de grader overhånd. Da vet jeg ikke hvor jeg skal begynne en gang. Da er det fort gjort at det glir helt ut.
   Men det er et godt tips. Og sure mannfolk, det vil vi i hvert fall ikke ha 🙂

   • Duppedittdama said:

    Vi er nemlig en familie hvor alle har ADHD, så orden kan være en utfordring :o) Vi måtte lære oss å avslutte en ting før vi begynte med noe nytt, og å avslutte betydde rett og slett å rydde opp det vi hadde brukt. Vi delte inn huset i soner, og på den måten finn ting sin «faste» plass, dvs mammas ting på mammas rom først, så mammas klær i mammas skap osv. Det tok litt tid, men nå slipper vi rot :o) Og jeg er ikke verre enn at jeg innrømmer at jeg nå synes det er mye hyggeligere å få besøk enn da vi løp føre gjestene og skuffet vei inn :o)

 23. Eli Tangen-Hestnes said:

  Endelig et interiørtips-innlegg jeg kan kjenne meg igjen i :)) Herlig !!!

 24. Du er min nye heltinne!

 25. TAKK!!! Endelig en blogg der det ser ut slik vi har det hjemme. Blitt litt lei av alle de strigla shabby chic hjemmene (det ser jo fint ut, men det kan da umulig bo noen der, i hvert fall ikke barn).

  • Regner med de fleste hjemmene vi ser bilder av i interiørbladene er ryddet, vasket og møblert spesielt for anledningen. Og barna har vært låst ute helt til fotografen kom 🙂

 26. Her bor bøkene i sofaen! Hvorfor ha bokhylle? Takk for fin blogg!

 27. Fy søren sånn kunne jeg aldri levd, hadde ikke klart slappe av ett sekund. Hadde plagdes av vondt i magen, skrekk for at andre så det – jeg hadde sette det bl.a – og dessuten hva lærer det barna å vokse opp i slikt rot (merk jeg sier ikke det er skittent!!)…..men jeg har også litt støv på hjernen og klær og ting blir jo ødelagt og slitt og stygge av å ligg sånn rundt, men selvfølgelig hver sin smak!! Noen sier orden i kaos……men det er kanskje referert til andre steder enn klær og ting over alt. Så lenge man ikke blir servert kaffe med smokk i nåe man er på besøk går det kanskje greit…..

  …må jo flire litt da!!

  • Jeg liker ikke å ha det sånn jeg heller. Jeg trives best hjemme når det er ryddig og nyvasket. Og vi prøver å holde huset noen lunde ryddig jevnt over. Men av og til (rett som det er, egentlig) sklir det helt ut. Og da kan det fort bli som her.
   Når det gjelder barna, tror jeg ikke de tar skade av å leve i slikt rot innimellom. Tror en mellomting er bra. Vi streber etter å ha det ryddig, men får det dessverre ikke alltid til.
   Men kaffe med smokk i…det har jeg ikke servert noen ennå. Tror jeg…
   😉

 28. HERLIG! Endelig en blogg som var verdt å lese! Vi liker slike historier fra den virkelige virkeligheten 🙂

 29. Jørgen said:

  Utrolig bra .. Been there done that 🙂

 30. camilla berg hansen said:

  fantastisk!!! you just made my day! stå på! 🙂

 31. Dragemamma said:

  Velkjent!! Utrolig deilig å se at ikke alle har det så strøkent som de hjemmeværende husmødrene omtalt i Kamille i fjor, da fikk jeg nemlig prestasjonsangst. Har et lignende innlegg som deg på min blogg, en gang i fjor. Men som sagt – deilig å se man ikke er alene 🙂

 32. Utrolig bra skrevet! Er så deilig å se at det finnes flere som driver med samme oppbevaringssystem som oss 🙂

 33. Tuuusen hjertelig takk!!! Jeg aner ikke hvem du er, men: I love you!

  www. piaskulturkrok.blogspot.com

  Han en glad dag!
  Pia xx

 34. Sunniva said:

  Forfriskende!Deilig å se at ikke alle er perfekte, hva enn perfekt egentlig er. Ingenting galt med vanlige interiørblogger, men godt å se at det er flere enn meg som ikke har et strøkent hjem til envher tid. 🙂 Lo godt flere ganger. 🙂

 35. Åh, tusen takk! Jeg ler så jeg griner!

 36. MILDE MÅNE!!!
  Du har gitt meg en latterkrampe som ingen ende vil ta, – og jeg tror jeg øyeblikkelig bør ta en pause i blogginga mi!!! Fy, så lei jeg er å lese og alt som er stylet!!!
  Keep up the good work :))

  Vakre tanker fra K@ri*

 37. Nå lo jeg godt! Fantastisk!

 38. Annette NIelsen said:

  Gratulerer! Ikke veldig ofte jeg ler på meg et astma-anfall men da jeg kom til å la mannen skifte på sengen lo jeg så det kom pipelyder i brystet! Utrolig bra dette her, ble rett og slett i godt humør!!!!

 39. Herlig! Og lett å kjenne seg igjen, ja… Du la ikkje tilstrekkeleg vekt på arkivsystem for allslags aviser og papir;) Det strevar eg med….

 40. Martine said:

  Hehe, utrolig morsomt! Personlig liker jeg BH’en som henger (til tørk?) på baderomsdøra 🙂

 41. Takk!! Denne trengte jeg her jeg sitter å tenker på alt jeg skulle ha gjort!! Men tilbringer dagen heller med å kose med mine søte barn =)

 42. LOVE LOVE LOVE Bloggen din. jeg føler meg hjemme her jeg:)

 43. Egentlig ganske enig i det du sier her :O) ..»hvem ligger vel for døden og tenker at en burde gjort mer husarbeid» ja… Jeg bryr meg ikke om åssen andre har det hjemme, men jeg liker å ha det ryddig rundt meg. Det er bare det at det ender ofte opp med mas og stress. Det er en temmelig «utakknemlig» jobb å fly å rydde og «ordne» for så etter en liten time popper det opp saker her og der IGJEN. Nå har barna blitt litt større og tar i et lite tak selv av og til, men likevel legges ikke ting på «plassen sin» som man ville tro de skulle etter at de har brukt tid på å shine opp.. ;o) Så etter noen år har jeg klart å venne meg til tanken om at «det er helt oki å la det ligge litt rot omkring». Men det tok litt tid å innse det åsså..
  (og jeg må innrømme at når jeg får en sms der det står at venner kommer innom på en kaffekopp….så stresser jeg litt med å få det sånn noelunde «presentabelt» her..)

  • Ja, sånn er det her også. Jeg liker ikke å ha det så rotete. Men det hender det sklir ut. Og det er ikke alltid man har tid til, eller prioriterer, å rydde.
   Og jeg hater stressrydding før jeg får besøk.
   Skulle ønske jeg hadde noen som ryddet for meg…

 44. Kristin Trixiebelle said:

  Hahaha! Morsomt 😀

 45. Herlig! Lo me gjennom vært eneste bilde med forklaring, og krampelatteren kom da jeg kom til bildet av senga deres med nydelig, gjennomtenkt fargevalg… tjoho… Fantastisk – takk for litt glede. Kan bidra med bilder til flere innlegg om du trenger påfyll!

  • He he. Ja, var ikke den senga fin?
   Det er med en viss skepsis jeg sender mannen opp for å bytte på senga. Blir like overrasket hver gang 🙂

   • 🙂 Nå har jeg nettopp lest flytur-innleggene dine også – ekstremt fornøyelig. Med to små er det lett å kjenne seg igjen!!

 46. Jeg skjønner både det ene og andre av det du skriver og kommentarer du får. MEN: Stakkars barn som må leve under slike forhold!!! Så vanskelig er det ikke å ha det vesentlig mer i orden i hjemmet. Håper mye av rotet er lagt dit for å «sette lys på saken».

  • Hei Hege.
   Som jeg har skrevet tidligere, så ser det ikke sånn ut hos oss hele tiden. Vi prøver så godt vi kan å ha det ryddig, men rett som det er sklir det ut litt. Og da kan det bli som her. Jeg tror ikke barna tar skade av litt rot. Jeg tror på en mellomting, der man prøver å holde det noen lunde ryddig, men at det også er helt ok å ha dager der alt bare flyter. Fordi man for eksempel prioriterer andre ting enn å rydde.
   🙂

  • mammatil2 said:

   Med to små så hender det rett som det er at det ser slik ut – men tiden som ikke blir brukt på å rydde kommer i alle fall barna til gode på andre måter. Et rotete hus er ikke lik en mamma som ligger å «slafer» på sofaen. Jeg prioriterer gjerne å legge puslespill med 2åringen eller hjelpe 5åringen med å kle på barbie x-antall trange kjoler. Rotet på kjøkkenbordet går ingensteder. Tiden med ungene løper avgårde! Ikke for det, det ryddes jo – men jeg synes faktisk at kommentaren «stakkars barn som må leve under slike forhold!!!» passer bedre på hjem hvor det er så stylet og striglet at barn ikke kan rote litt, grise litt og kose seg. Hjem som må sendes på rens og ikke kan vaskes med såpe og vann – de barna synes jeg synd på.

 47. Nina Johnsen said:

  FABELAKTIG!!!!! Så deilig å se et normalt hjem på blogg også. Løøøv it!

 48. Det passet så utrolig godt å finne dette i dag. Jeg har nemlig for en gangs skyld sagt at jeg i skal gjøre KUN det jeg har lyst til i kveld. Ingen «skal bare» først. Det som flyter får flyte, har jeg ikke handlet får vi finne noe i fryseren og om jeg har lyst til det går jeg meg en tur ut i regnet istedenfor å brette tøy. Nå må det nevnes at jeg ikke har småbarn, men jeg har skjemt bort familien i alle år (MIN feil!!). Store barn er forresten også rotete, og de har så mange store ting… *sukk* STORE sko, store bøker, store ryggsekker, store skjermer …og bittesmå mobiltelefoner. Ha en riktig fin fredagskveld ;o) -og du..jeg eeeeeeeeeeeeelsker bloggen din!!!

 49. Oi så fantastisk bra!!! Utrulig lenge siden eg har ledd så mye!!! 😀

 50. Vanja Blix Langsrud said:

  HERLIG!!!

 51. For et herlig innlegg!! Tusen takk for at du fikk meg og min familie til å framstå som 100% normal! Du er herved lagt inn i favorittlista mi 🙂

 52. Haha, ler så jeg griner og nikker gjenkjennende igjen til de fleste punktene her 😉
  Genial blogg, som jeg skal kikke mer på!

 53. LillyCraft said:

  Hahaha! Dritbra! 😀

 54. LillyCraft said:

  Beste interiørinnlegget æ nånn gang har lest 😀 Enkelt, bilig og lettvint! Helt etter min smak 😀

 55. Akkurat sånn fotballbidet har vi også – bideet fungerer selvsagt også som en flott skittentøykurv!

 56. Tusen takk for fine tips.

 57. Audhild said:

  Takk for fine og gjenkjennelige bilder:)

  • Hehe. Glad du like dem, Audhild 🙂

   • Herlig. Måker meg frem med mopp og klut her mens ungene har hele nabolaget på besøk. Tørketrommelen har tatt kvelden, så da blir det ekstra hjemmekoselig med klestørk i stua. Har ikke så mye kunst på veggene, men ser at barnehender mot vindusrutene kan avtegne ganske så kreative mønster etterhvert. Hundeføtter mot parketten like så. Allikevel gir jeg aldri opp. Kampen for ordning och reda består, men du verden som jeg trengte denne gode latteren og en kaffekopp midt i denne røverhulen. Takk:-)

 58. Det er første gang jeg leser bloggen din og må bare si med en gang; Såååå herlig!!!!! Jeg er så lei av å lese blogger og kommentarer på Facebook der ALLE mennesker har det såååå fantastisk. De trener, de baker, de vasker og rydder, lager ting med barna, har en toppers snill mann, jobber 100 % og går gjerne på kveldsskole samtidig.
  Egentlig tror jeg de fleste av oss har det sånn du beskriver, iallefall til tider, men det er det ingen som vil innrømme. Ja, dette var virkelig forfriskende lesning….:o))

 59. Så herlig du er! Såg linken til bloggen din hos ei venninne, og første tanken var ; å neeei, enda et perfekt og ryddig hjem, der alt matcher og alt er på stell….orker ikkje sjå kor flott alle andre har det….blir så misunnelig 🙂 men så klarte eg ikkje la vere å lese innlegget ditt, og takk og lov for det! Elsker sjølironi, og her oser det jo 🙂 så utrulig herlig med en humoristisk vri på det velkjente problemet rot! Fortsett sånn, du har fått ein ny fan 🙂

 60. Å rydde i et hjem med 2 små barn i huset, er jo like nytteløst som om du skulle måke snø i en snøstorm…,

 61. Jeg har nettopp funnet bloggen din og den er nå arkivert blant mine favoritter. Liker utrolig
  godt måten du skriver på – full av selvironi og humor og jeg smiler mens jeg leser 🙂 Kjenner meg ellers godt igjen i dette innlegget. Gleder meg til å følge bloggen videre.

 62. Marianne Soo Jin Saltvedt said:

  Go`tta banen jeg ler 🙂
  Godt at noen andre har fått dette ned på papiret før meg….he….he…
  Glimrende fortalt, så herlige bilder da 🙂
  Super, Duper blogg, Marte 🙂

 63. Silje mamman til en på snart 2 said:

  Jeg elsker dette innlegget!!Og bloggen. kom bare tilfeldig over den så har trykket liker på face og lagret den på pc»n slik at jeg IKKE skal gå glipp av noen innlegg ;)Hurra! Synes oppbevaings systemet er genialt, hehe. Sånn er det litt her også! Godt og se noen som ikke pynter på for og legge ut et bilde. For sånn som vi har det har jeg tenkt, sånn har ingen andre det med «rot og sånn» men her fat jeg det! og samvittigheten for at det skulle vært ryddet, å det skulle vært ryddet blir strax lettere!!Man skal nyte tiden med familien!

 64. mektige matryoshka said:

  «Legg klærne på gulvet nedenfor sengen. På den måten er de alltid lett tilgjengelig, og du trenger aldri mer ergre deg over for lite skapplass» Fantastisk! En velkjent praksis. Jeg ler meg i hjæl, ustyrtelig morsomt!

 65. Fikk meg en god latter her må jeg si:-) Digger de ironiske kommentarene dine. Mye av det du skriver er praksis hos oss også. Spesielt den med klærne på gulvet;-)

 66. Kristin said:

  Fantastisk deilig å lese en blogg som ikke er et irriterende glansbilde!
  Og enda mer fantastisk er det å se at det ikke bare er meg 😉

 67. Hehe, ler meg skakk!!! Fantastisk bra system. Funker like bra i alle hjem!

 68. […] Inspirasjonen fikk jeg fra denne bloggen. […]

 69. Kom tilfeldigvis over bloggen din, og lo godt av innlegget! Jeg har nettopp blitt mamma, og oppdaget at det finnes et hav av mammablogger der ute, hvor alle baker cupcakes og kommer med interiørtips. Veldig godt å endelig lese en blogg med humor! Kommer til å følge den videre!

 70. Hei Maren 🙂 Så hyggelig at du liker bloggen min!
  Og så koselig at du nettopp har blitt mamma. Gratulerer!

 71. Rudolfine said:

  Fantastisk!

 72. […] leser kommentarene til innlegget Interiørtips tema oppbevaring og det slår meg at rydding og husarbeid (som bare merkes når det ikke blir gjort) fremdeles er […]

 73. mammatil2 said:

  Liler ikke… ELSKER!! Endelig en mamma som er MAMMA. Litt rot og kaos er da bedre enn ett rent helvete!?!

 74. Og DER gleder jeg meg til å bli mamma, tenk! 😉

 75. Vi hadde besøk av feieren rett før ferien. Han så på peisen, og kommenterte:
  «jeg antar at denne ikke er i særlig bruk…? Det var jo så mye ehhh ting her!»

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: